Telefoon

+31 6 18062737

E-mail:

info@biemansschilderwerken.nl

Wat onze klanten van ons vinden!

Tevreden klant Hans
Lees verder
Ik heb Biemans Schilderwerken recent ingeschakeld voor een buitenschilderproject en ben erg tevreden over de service en kwaliteit die ze hebben geleverd. Onze schilder was zeer ervaren en deskundig, en heeft het werk snel en efficiënt uitgevoerd. Het eindresultaat was geweldig en mijn buitengevel ziet er weer als nieuw uit. Bovendien was het team heel gemakkelijk te communiceren en zeer professioneel in hun aanpak. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen en geef ze 4 sterren.
Maria
Lees verder
Ik was op zoek naar een professionele schilder en vond Biemans Schilderwerken. Ik was onder de indruk van de kwaliteit en vakmanschap die ze hebben geleverd. Onze binnenmuren zien er weer stralend uit en ik ben echt blij met het resultaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Piet van der Meer
Lees verder
Ik was op zoek naar een schilder die goed was in houtrotreparatie en heb Biemans Schilderwerken gevonden. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit die ze hebben geleverd. Onze houten ramen en deuren zien er weer als nieuw uit. 4 Sterren
Previous
Next

Portfolio

Binnenwerk

Buitenwerk

Kleuradvies

Over Ons

Biemans Schilderwerken is een vertrouwde naam als het gaat om professioneel schilderwerk in Oosterhout en omstreken. Onze  gedrevenheid en ervaring  staan garant voor kwaliteitswerk en hebben een oog voor detail. Wij geloven dat een mooi geschilderd huis of bedrijfspand niet alleen bijdraagt aan uw woon- of werkomgeving, maar ook aan uw welzijn.  Daarom zetten wij ons met volle inzet in om uw project tot een succes te maken.

Bij Biemans Schilderwerken werken we met passie en toewijding aan elk project. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe we uw woning of bedrijfspand moeten schilderen om de beste resultaten te bereiken. Wij geloven dat kwaliteit en service hand in hand gaan, en daarom geven wij altijd ons beste om u tevreden te stellen.

Bij Biemans Schilderwerken staat de klant altijd centraal. Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen te begrijpen en werken samen met u om een plan op te stellen voor het schilderwerk. Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of kleuradvies, wij zijn altijd bereid om te luisteren en samen met u te werken aan een oplossing die bij u past. Wij streven altijd naar een perfect resultaat en zullen u niet teleurstellen.